D'Cottage Crafts Giveaway - Sticky Entry

Giveaway untuk semua... senang ajer... Click kat gambar nih.
Dateline : 5th January 2010

Prizes: 2 Winners with RM30 worth of decals , Hanging Heart Hadiah Khas Ini link Giveaway tersebut utk letak comment

Thursday, March 11, 2010

Dugaan












Assalamualaikum to all viewers and friends,

I was not able to update the blog recently due to some unforseen circumstances.

Kepada pemenang giveaway, maaf atas kelewatan penghantaran hadiah. Kalau sabar, tak ke mana.. tak perlu lah risau. Ada specific reason for that .. Apa pun.... Hadiah telah di postkan. Hanya seorang pemenang sahaja yang di - disqualifiedkan sebab tiada e-mail address dan dalam web dia pun takde info camne nak contact.

Kepada pembeli decal stickers dan barangan english designs semua, urusan masih di jalankan seperti biasa. SMS saya untuk order. Kalau kat shoutbox, mungkin mengambil masa.

4 comments:

awjan said...

Harap byk2 kn bersabar...ada hikmah disebalik setiap dugaan tu...

Kena sentiasa tenangkan hati, fikiran ya!

asmieyra said...

take care yer. sis... banyak bersabar kerana Allah hanya akan menguji isan yang sabar..menguji keimananan kita dlm menerima setiap dugaan..

王周宏儒 said...

Subtlety is better than force. ............................................................

AlaynaGainer1姿吟 said...

Pay somebody back in his own coin.....................................................................

Summertime Pink

Summertime Pink

Variety of Fridge Magnets RM4 each

Variety of Fridge Magnets RM4 each
Exclude postage

Placemat

Placemat
2 Tiered Placemat

Switch Board

Switch Board
Using Strawberry & Cream Motifs

My little princess

My little princess
Qeestina Qaisara

Medium Carpet 3x4.5 feet

Medium Carpet 3x4.5 feet